Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ax

Skönheten i sin linda så fager
djupt inom vårdas livet

andan stiger och sjunker
glädjen att lyckas är
precis som döden
lika

var bara och njut




Fri vers av Rosanne Almgren
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-04 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosanne Almgren