Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Radio Nord

den gröna lampan lyser i hallen syns från
sovrummet
varmt
kylan i nom stel
som en olevande
Radio Nord
spelar det bästa
cementblocket släpper in lite ljus
utan att hon vet
det är Gud

rädslan att ha en hel dag
utan någon

det går inte att leva utan någon
var finns den
var?

jo, den finns inom dig själv




Fri vers av Rosanne Almgren
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-24 09:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosanne Almgren