Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
känner sån frustration över människosläktets övergrepp


varg 2

I skånes djurpark
har en ledarhona rymt

vargar känner när något är galet
deras släktingar massmördades för inte så länge sen

jag sörjer denna tik som springer nånstans
i södra sverige

och vet

att hennes närmaste är mördade också





Fri vers av Rosanne Almgren
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-10 15:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosanne Almgren