Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Färdigställd


Ingen vill se oss tillsammans

Inte en endaste själ
Men det bryr vi inte oss om för vi har varann
När någon av oss känner sig frusen behöver vi bara söka oss till varandras famn
Älskling, jag tycker att du är så god och varm
Puss på dig!
Älskar dig så mycket, så därför kommer jag att slåss emot alla som inte vill tro på våran kärlek
Ja, jag ska nog visa dem alla vad jag kan, för, för mig så är i alla fall den här kärleken sann
Ja, jag ska nog visa de som tvivlar på vår kärlek om att jag kommer att kunna ro våran gemensamma båt in till land
Som den Man jag är!
Ja, jag ska nog visa de alla minsann
Jag ska visa de alla om hur mycket som jag är kär....

Ingen vill se oss tillsammans……

Ken Cassel
4/1-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-04 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel