Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Belastande belastningar


I alla ideologier
Och nya tänkanden
Finns det idiotier….
Och idioter…

Dessutom de farsoter
Som egoismen innebär
”ska man inte kunna utnyttja det där”
Till egen fördel……

Så faller ofta
Även bra ideèr..platt




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-04 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO