Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blå

 

så blå
himlen är
så hoppfylld luft
i kvällningen

kom ut
och andas




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-04 16:27



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Ahhhh....
2010-01-04

  Berit Robin Lagerholm VIP
Så med så få rader skapar du så vacker och ren bild här
2010-01-04

  Larz Gustafsson VIP
Huvudet på spiken!
Precis så där upplevde jag det tidigare.
Sol och hopp.
2010-01-04

  Ulf Lagerholm
den känslan har alltid varit så tydlig hos mig, detta med att det är så ljuvligt att andas in det oändliga blå när kvicksilvret sjunkit en god bit under nollan, jag vill även ge ett extra plus för det rena, korta formatet
2010-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger