Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett större helt

 

alla vi som andas
hör ihop
med allting här
och de som inte längre andas
samma luft som vi
ska vi bära varsamt
i våra minnens sköra korg
vet:
ingenting går någonsin förlorat
någonstans är allting sammanvävt
av kärleksfulla händer

till
ett större helt




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-04 16:37



Bookmark and Share


  walborg
Så vackert tänkt - det tror även jag!
2010-01-04

  Johan Bergstjärna VIP
Ja det tror jag också, bra skrivet!
2010-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger