Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur din mun

 

 

bakom

den röda slöjan

 

suddas ditt ansikte ut

 

 

röda vågor

sveper dig in i töcken

 

se

 

kvisten i tempelgården

 

ur din mun

 

 

strömmar helande ord




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-04 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser