Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av en diktarkollega......


Primaten !

Primaten
finna inom oss
Det Djuriska
som kommer loss !
Vi avlar
och skövlar
Vi kravlar
och brölar

Primaten
Den Primitiva
Den Signifikativa
Den Initiutiva
Den Virila

Primaten
bortom sans och vett
fordom svans och svett
Grotesk i sin
Uppenbarelse
En "Fresk"
som en Varelse

Primaten
Sanslös sexualitet
Svanslös Animalitet
Trancedental
Minimalitet
Kongenial
Trivialitet

Primaten
Vi överger vår
Mänsklighet
för tvingande
Maskulinitet
Den Sprutande
Saven
täcker upp
kvinnonaveln
Eregerad !
Ejakulerad !
Penetrerar !
Garotterar !

-----




Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 498 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-04 21:28



Bookmark and Share


  Tim Söderberg
jäkligt bra!
2010-01-04

  aol
vilken ordkonstnär vilket vokabulär,suveränt ordat.
lyfter på hatten,
2010-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska