Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag försöker gömma mig. Men alla ser mig. Vad gör man?


Jag döljer inget, jag bara ler.

Ty jag har mörker över mig!

Ty ingen tycks förstå min mörka onda cirkel!

Ty ingen har levt mitt liv,
liksom jag har inte levt någon annans liv!



Men ni ser inte mitt mörker,
när jag kamoflerar det med ett leende!





(Jag försöker gömma mig,
men alla ser.)

(Vad gör man?
Jo man ler.)




Fri vers av Andreas Widell
Läst 426 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-01-04 21:40



Bookmark and Share


  aol
mästerligt så föbaskat igenkännande, lyfter på hatten,
2010-01-08

  Anna*
Gillar precis som den är! Ler tillbaka på samma premisser
2010-01-06

  Vingslag
och med det finaste leedet ler man.
och även om mörkret seglar över en.
och även om man vandrar i denna mörka cirkel.
så finns där ett ljus.
tänd det.
=)

för vi ser dig, klart o tydligt.
och de ord som du omger oss med.
den värme som du sveper in.
i våra mörka cirklar.
tack
2010-01-04

  Maiah VIP
Fint och vemodigt....en skörhetskänsla sprider sig inom mig när jag läser det här
2010-01-04

  Ms Lovecraft
"Ty" inleder vanligtvis bisats.
2010-01-04

  Johannes
Det heter inte "man", det heter "jag".
2010-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Andreas Widell
Andreas Widell