Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rådbråkad

 

effektiva klackar smattrar
över blanka golv
släpar efter sig en svullen säck
av svettblank hud
en tyngd

så tung och värkande
i redobogna händer

framtiden står skälvande vid skranket
väntar intensivt och meningslöst
klackar smattrar mot frontalloben
en målsättning
ett tapto

och tyngden
strävar enligt egen lag
i hjulets riktning




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-04 22:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ett rättegångsscenario?
Tanken går till "Chichago", som jag just sett...
2010-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger