Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fundering




Bön

lev med mig

så jag kan följa med

och låt vägarna

välja mina blommor

på resan åter




Fri vers (Modernistisk dikt) av Fredrik Stillesjö
Läst 242 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-01-05 09:26



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Stilla vacker bön
2010-01-06

  Anna*
Må du bli bönhörd. Din fundering lever vidare inom mig idag.
2010-01-06

  anits VIP
en mycket vacker fundering
2010-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö