Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

Varför gör livet så ont

att inte kunna göra tillräckligt

se svårigheter

inte minst hos mig själv

när man inte vet vart man ska börja

eller sluta

förändringarnas vindar är starka

att jag nästan faller








Fri vers av flickan i spann
Läst 243 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-05 09:31



Bookmark and Share


  sulimaa
Jag känner ofta att livet gör ont när förändring behövs...kanske är det livets sätt att föra oss framåt...fina tankar
2010-01-06

  Fredrik Stillesjö
Hej flickan i spann!

Den första strofen: "Varför gör livet så ont" är en evig fråga, som vi alla poeter försöker närma oss. Bra! tycker Fredrik
2010-01-05
  > Nästa text
< Föregående

flickan i spann
flickan i spann