Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OM tjejerna som besöker




OM tjejerna som besöker Letterman
Och Leno
Hade klännningar som var ”lite” längre
Så slapp de sitta och försöka dra ner dessa
Hela tiden

Men lite lite längre
Så slapp de dessa lite pinsamma rörelser
Ja ”torka lädret” så intensivt
Efteråt….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-05 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO