" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

från en av Ulf Lagerholms vackra originaltexter "augusti (ackord)" http://www.poeter.se/viewText.php?textId=999915




August (chord) (U. Lagerholm)

~*~

nighttime

a black organ
with carminered
pipes


to remain at
the mere

in waters of sweet gale

the eye's
oil



the naked

swimstroke which
from beneath

reaches in time
within me

(Ulf Lagerholm 12/10/09)

LPWJ eng version 15/10/09




Övriga genrer (Översättning) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 459 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-05 13:35



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fin tolkning av Ulfs fina text
2012-07-10
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP