Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden: Komedi och Tragedi Venedigmask i traditionen av Trevolti




Aforism: Trevolti

~¤~

Utklinga det skönsjungande skrattets äkthet som aldrig kan betvivlas
Utrinna den djupstämda gråtens heshet som alltid skall i förtvivlan

LPWJ 05/01/10




Övriga genrer (Aforism) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 454 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-01-05 14:37



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Å så berörande vackert!
2010-01-05
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP