Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kommunist är en kommunist för mycket


”En kommunist är en kommunist för mycket”
Sa MacCarthy….

”En MacCarthy är en MacCarthy för mycket”
visade det sej och historiens dom blir hård
Historiens dom är hård
Hysterin som denna skapade och red på
Var bland den vidrigaste i historien
”i frihetens land”

Men troligen mer en marionett
För Hoover….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-05 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO