Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stat i staten



De stora
De ska bli större
Större
Större

En stat i staten

Tanken är att de stora ”konglomeraten”
Krossar sina motståndare
Med sin storlek
Ekonomiskt är de som tanks
Mot fotsoldater

En stat i staten

De stora företagen är nu så stora
Så de kan kontrollera människors liv
Vilka som ska få jobb
Framförallt vilka som inte ska få jobb

En stat i staten

Nu behöver man inte mer spionera
Man bara registrerar
Hamnar du idag i fel register
Så finns inge återvändo….
”du är stekt”

En stat i staten




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-05 20:18



Bookmark and Share


  håell
stor större störst
2010-01-05
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO