Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomma hylsor av kärlek - Slut på ammunition

 

 

 

det är nog dags för mig
att stänga dörren
aldrig mer
ska jag släppa in någon på djupet igen
aldrig mer
skall jag falla för kärleken

jag ska resa en stor svart mur
bakom den ska jag leva så som det var menat
för mig
ensam i ensamhet

för jag är så förbannat trött
på att gråta mig till sömns
på att aldrig få sova
ja jag är så himla trött
på att kasta kärlek
som aldrig tas emot

jag kanske aldrig var den
som var värd att älskas
jag har inget jobb och jag är inte rik
är heller inte mycket
att vila ögonen på
nej jag har aldrig varit perfekt
inte ens i närheten

nej jag har aldrig varit en bråkdel
av det underbara
som är du

kanske hade jag chansen
en gång
att få dig
men jag brände den
och jag må vara en idiot för det
men den här idioten
älskar dig
mer än vad någon annan någonsin
kommer att göra

jag har ju sagt att
för dig så skulle jag göra allt
vad som helst
så jag gör det nu
jag stänger min dörr
och
reser min feta svarta mur

jag mördar mitt bräckliga urhålkade
oälskade hjärta
för dig
min käresta

min kärlek dör
mitt hjärta imploderar
så att jag aldrig mer
med min kärlek besvärar

jag har slut på ammunition
allt jag har är tomma hylsor
som representerar
det jag är

nu

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 681 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-01-05 20:40



Bookmark and Share


  Louise Buenafe Mistén @ CaseClosed
Den här texten lämnade mig tårögd. Tack.
2010-01-09

  Lindsy
du vet vad jag tycker om det du skriver.
tunga ord, känslor man önskar kunna hjälpa att bedöva.
kram på dig
2010-01-07

  Staffan Welroos VIP
riktigt bra skrivet... igenkännande för mig, säkert även för många andra, tyvärr.
2010-01-06

  aol
en tung skrit som berör en så,
2010-01-05

  Gunnar Hilén VIP
Ord som "nej" och "gå nu" är de fulaste orden som finns, när de uttalas av den man älskar men bland de mest användbara när man själv behöver dem.

Jag skulle vilja hålla om dig lille vän och ge dig hopp...läs om Sandemoses ord jag skrev tidigare...när du orkar.

Kram från en "extra-pappa" som vet du talar om.
2010-01-05

    Cristian
Tung!
2010-01-05

    ej medlem längre
Bra skrivet, smärtsam innebörd...
2010-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP