Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Man leker med rättsystemen" och slår ihjäl människor och småföretag...


Stora byggbolaget




”Stora byggbolaget” hade ett inhyrt företag och flyttade hus i ”Norra Sverige”, allt funkade tills de var ett halvår kvar, då slutade man betala, och man höll inne med betalningar till de ss firman kursat, sen så sa man åt förvaltaren att han fick processa och bestred alla krav...

"Några extra miljoner i vinst"...

De storas ”rättssystem”

Om man läser i vilka som har betalningsanmärkningar så är det ofta dessa jätteföretag, och de uppstår ”alltid” i slutet på ett projekt, Man vet att en liten entreprenör inte klarar av att båda skaffa sej nya kunder, om t ex ”stora byggbolaget” är kund, och driva in sina pengar via rättsprocesser i tid, innan konkursen är faktum. Sen bestrids alla krav, eller man helt enkelt "köper upp konkursboet för en spottstyer"

Det är så de stora byggbolagen idag fungerar… och man spär på sina vinster med dessa entrepenörers ”blod”… sen tjänar men pengar på backup från försäljning, man har backup från bankerna för lån som förmedlas… och till slut kan man säga, att allt som allt så är det hela likt mutorna i vilken bananrepublik som helst…

Det är staten i staten… och presidenten i "bananrepubliken" är VD:n eller styrelseordföranden och på det hela taget,




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-06 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO