Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tydligen är jag knasig och det är det han fallit hårdast för.


Ber om mer

Jag svamlar
och ramlar
Snubblar
och bubblar

Du ser
och ler

Ber
om mer




Fri vers av Flinda
Läst 270 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-05 22:09



Bookmark and Share


    YearningAndLearning
Gråter?
Jag ser och ler när du ber om mer.
2010-02-28

    baruk
Och jag gråter med dig - i mitt inre.
2010-01-07

  aol
jag ler med dej
2010-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Flinda