Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stora pengar orsakat av små människor med för mycket frihet



Island ”ska betala 40 miljarder”
Till Storbritanien
Och till Nederländerna

Islands president lägger in veto
”pengarna tillhör folket”
typ…

Bankdirektörernas lekande
Skapar t o m skärmytslingar mellan länder
”nackskott för svek mot landet”
Väl i klass med storspioners skada

När bankerna t o m direkt
Inte bara indirekt
Orsakar krig eller krigsliknande villkor
DÅ om nån gång
Borde väl även statsledningar börja fundera…

Ja i alla fall i demokratisktliknande länder
USA var det längesen som det var demokrati
Om man ens kan säga att det nånsin varit det..
Men de Europeiska…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-06 00:22



Bookmark and Share


  peter markurth
mmm, rubriken talar sant
2010-01-06
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO