Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett försök att "modernisera" den kamp som jag för....


Vi Går Vidare !

Vi Går Vidare !
Försöker finna tajmingen

Vi Går Vidare !
Vi surfar på "vågorna" !

Vi Går Vidare !
Och.... ?

Vi Går Vidare !
"Fejsbookar" och "laggar" !


Vi Går Vidare !
"Twittrar" och bloggar !

Vi Går Vidare !
ALLA Medel tillåtna !
Message Understood !
Gör Någon Förvånad
DO something Good !

Vi Går Vidare !
JUSTICE !
DET är ORDET
för dagen
och....
för HELA LIVET !.................

--




Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 256 gånger
Publicerad 2010-01-06 14:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Face Book är helt uteslutet för min del.
2010-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska