Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-Idag är du min-

Du har tillåtit mig att äga

Om så för en stund

En liten del av dig




Bunden vers (Haiku) av Kiina
Läst 474 gånger
Publicerad 2005-10-26 02:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kiina
Kiina