Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-Jag faller för Dig-

Har jag älskat förrut alls
Levde jag bara där drömmen fanns
Jag undrar för jag har aldrig känt så här
Så här nära som du och jag är

Mina händer har sökt och letat
I så många år har jag önskat och letat
Visste jag ens vad jag sökte
Visste jag ens vad kärlek var

Alla de höstar som virvlat
I högar av röda löv i vindars famntag
Alla dessa kalla nätter jag fruset sökt
Och sökt efter helt fel händer

Jag brukade spendera timmar
Och åter timmar på att dölja vad jag inom mig kände
Läste poesi i ett par bruna ögon
Som jag efter många år inte ens kände

Men nu när jag vaknar
Till plirande skratt och ser in i min blåa skatt
I ett par ögon så vackra
Blir allt i världen så som jag önskat i alla år

Inte visste jag då det jag vet nu
Att kärlek är intimt och inget man hittar
I falska ögons djup
Men allting inom mig lever nu

Allting inom mig andas av Dig
Jag behöver inte ens ge av mig till Dig
För Du finns redan här inom mig
Du bor där ingen annan bott

Du känner mig så som ingen annan gjort

Jag sträcker ut mina armar
Och snurrar tills jag blir yr
Och ramlar
För jag vet att Du är där för att fånga mig
När jag faller för Dig












Fri vers av Kiina
Läst 601 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-10-26 03:22



Bookmark and Share


  Jessica Kernell
Denna äe nog en av de bästa du gjort!
Snyggt, för att hålla med föregående talare, riktigt snyggt!
2005-10-26

    Hades Is Rising
Snyggt!
2005-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Kiina
Kiina