Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett mänskligt dilemma


Förstår du inte att jag sitter än mer stilla,
när du vill betrakta mina rörelser.

I motsatsen möts vi
och jag tillskriver dig ingen glamour.
Kanske lite vishet och styrka,
men minst lika rädd som jag.

Du säger att du vill famla med mig,
att du klarar dig.
Jag är inte säker på att ljuset är i din hand.

Bådas vår makt är en illusion -
vi förlorar båda
utan varandra.

jag vet vad du vill mig
och jag kan välja att hjälpa till
det här är fördelen med att ha ett för stort förstånd

Jag vill att du ska veta att jag ser dig.




Fri vers av Hedda
Läst 367 gånger
Publicerad 2005-10-26 09:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det här är en fin text där alla läsare kan tolka in sina egna livserfarenheter och rellationer i.
2005-10-26

  Propella
"I motsatsen möts vi
och jag tillskriver dig ingen glamour.
Kanske lite vishet och styrka,
men minst lika rädd som jag"

Ja jisses. Du är, i sanning, en poet.
2005-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Hedda