Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var är vi på väg?

Det har aldrig funnits en väg att följa,
och aldrig steg i en riktning
som ledde dit vi trodde att vi skulle.

Men jag stannade kvar hos dig.
Och jag undrar om du någonsin förstod hur svårt det var.

Du sa till mig;
"en blomma har ingen fram eller baksida"
Så jag nöjde mig med att betrakta din rygg
och hålla i din hand som sträckte sig bakåt mot mig.
Som ett barn följer sin far,
lät jag mig ledas genom dina ögon.

Vad jag såg spelade ingen roll.
Bara du stannade kvar hos mig.





Fri vers av Hedda
Läst 409 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-11 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hedda