Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskan

Tänkte du så här;
hon har något jag önskar
jag fyller henne tills hon rinner över till mig?
Eller var din avsikt okänd
även för dig?

Om jag kunde se
att jag inte känner igen mig,
skulle jag bli arg över att aldrig ha blivit tillfrågad.

Men jag var din från början,
din förtjänst,
sprungen ur din blick.
Aldrig förändrad från det du önskade.





Fri vers av Hedda
Läst 401 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-11 14:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hedda