Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortappad

När du säger att jag inte får följa dig,
förlorar jag hela mitt liv med en gång,
jag blir så liten att jag
ligger vaken i mörkret
en halv natt
och lyssnar efter dina andetag.
Sen trasslar jag in dig i mina drömmar.

Dagen efter
letar jag fotspår.
I ljuset där jag känner
igen oss och där jag sparat allt det som tillhör dig.

I spegeln får jag syn på
din bild av mig.
Var tar vi vägen
när jag inte längre
ser dig?

Min största längtan
är fortfarande
att bli funnen
av dig.




Fri vers av Hedda
Läst 382 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-11 14:32



Bookmark and Share


  akseli
Fint skrivet, känner igen mig!
2012-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Hedda