Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har försökt

Jag har försökt att vara snäll
så länge att jag har förvandlats till en mardröm.

Mina knogar är vita och mitt ansikte är förvridet
i ett förstenat leende,
allt medan det blodiga allvaret lutar sig över min axel
som en flämtande demon.

Snart vill jag ingen gott.




Fri vers av Hedda
Läst 447 gånger
Publicerad 2012-10-03 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hedda