Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara blä i brist på annat.


Lustgas

försöker lära mig andas
men någonstans gick
allting åt helvete

nu sitter jag och
längtar efter en
syrgasmask och
kanske en lustgasmaskin

då kan jag både
skratta och andas




Fri vers av Matilda Linnéa Tinér
Läst 380 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-06 22:59



Bookmark and Share


  aol
rakt starkt, med glimten i ögat,
2010-02-02

  blaite
Vilken resa jiiihhuuueee. Skönt med en ärlig text i sin enkelhet.
2010-01-06

  Jenny-linnea
Alla behöver en lustgas ibland.
2010-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Matilda Linnéa Tinér
Matilda Linnéa Tinér