Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kravkravkravKRAV


jag föddes inte in i en roll,
skapade den inte heller själv -
inte skipades den av sin omgivning,
och inte livnärde den sig på sin egen osäkerhet.
den formades inte efter andras åsikter eller tycken,
och rättade sig inte efter höjda ögonbryn eller viskande munnar.

min roll är ett universums naturfenomen,
den finns därför att den behövs.

och det är fruktansvärt tröttsamt i många lägen, att vara därför att man behövs.
att finnas därför att man måste finnas.







ett krav, två krav, tre krav, fyra krav, fem krav




Fri vers av orange haze
Läst 385 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-06 23:02



Bookmark and Share


  Minablåavener
du är en insiktsfull och klok kvinna. men det vet vi redan.
2010-01-06
  > Nästa text
< Föregående

orange haze
orange haze