Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett försök att fånga, en känsla, en rädsla, en obekväm sanning


av mig får du bara adjektiv i negativ



jag ÄR så mycket
jag ÄR så lite
och ska du förstå den kontrasten, ska du se in i det djupaste

*

jag ger det jag ger
jag kan endast ge dig det jag ger, idag

imorgon kanske jag kan ge dig mer
och dagen efter det ingenting alls

*

Idag är det, som är!
Det som är idag, det är det som är

Imorgon får orden en ny innebörd

*

Hos dig kan jag vara trygg, idag
imorgon kan jag springa undan dina händer

vettskrämd

*

ska du förstå, så ska du veta, att jag inte styr det själv




Fri vers av orange haze
Läst 401 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-26 18:57



Bookmark and Share


  Minablåavener
tkr jag iaf.
2009-08-27

  Minablåavener
:) föränding->en konstant
= en betryggande sanning egentligen.
du är duktig.
2009-08-27

  blaite
underbar text..
2009-08-27

  kollrigheter
Jag har en förkärlek för det avskalade ibland och du gör det snyggt. Det blir så fint i det formatet, när man försöker fånga en känsla. Ett ögonblick. Sweet!
2009-08-26
  > Nästa text
< Föregående

orange haze
orange haze