Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att sakna dig betyder inte att du finns


för det gör du inte
tvärtom
fanns du hade vetskapen om din existens gjort mig lugnare
då hade jag ju kunnat glömma dig i tryggheten

men du finns inte så jag saknar dig så otroligt

---

det har gått för långt och jag andas inte min närvaro utan
din frånvaro.




Fri vers av orange haze
Läst 368 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-02 20:59



Bookmark and Share


  Minablåavener
gf. sista meningen. heeeeeavy. tungt som fan. asså.
2010-12-07

  Mats Henricson
Att sakna någon så intensivt som du gör borde leda till en aktivitet, försök igen ,vet ja´, eller är det slut, om så är, måste man gå vidare, det må värka, men det är den enda vägen......
2010-11-02
  > Nästa text
< Föregående

orange haze
orange haze