Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fantasier

Jag sitter och leker
med dina andetag
när du stirrar
på alla andra

försöker stänga in
din luft i mina
lungor

men den kämpar
sig loss och
mina läppar
spricker när
den når friheten

mina ögon kisar
avundsjukt på
när luften far
sin egen väg.

Jag ser nog dum ut.




Fri vers av Matilda Linnéa Tinér
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-06 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Matilda Linnéa Tinér
Matilda Linnéa Tinér