Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Invald och utvald



Mot min vilja…
Blev jag invald till elevrådet

Jag sa tydligt, vill inte vill inte vill inte
Men ingen annan ville heller

Så suckande tog jag på mej detta
Men elevrådets enda intresse
Var skoltröjor
Och skoldans

Så jag fick sparken från uppdraget
”till min stora sorg” ;=)

Man ville t ex inte snacka om Pertis djävla betygsättning

-Jaha här har vi Jannes prov 3 4 4 3
vad ska vi ge honom?

5:a skrek Janne
4:a skrek hans närmaste
3 skrek en del
-Ok sa Perti Nyberg, det låter som en 4

-Och så har vi Ante här 4 4 4 5
vad ska han få?
-5:a skriker Ante och några polare
-Jaha vad säger ni om det grabbar?
-Ska vi ge honom en 5:a
JAAAAAAA vrålar han och kompisarna igen

Han var SKP:are, antikärnkraftsfantast (det var ju val om det då)
Och ett skämt, en idiot, kanske inte som lärare
Men jävlar som betygsättare och han var den direkta
Orsaken till att jag valde bort engelska/svenska…
Man kunde göra det då, på den tiden, andra året

Vad lönar det sej att kunna saker och visa det
När det är en fullblodsidiot som sätter betyg…
SKP, Antikärnkraft, rättvisekaffe och fan och hans mormor
Ändå, så vidrigt orättvis på betygsättning…
Det var ju för tusan ”betygspåsättning”
Om det varit nu så hade jag anmält idioten men då
Eeehh man sa bara ”skithög” åt gubben och gick
Man ville bara bli klar, få börja snickra och tjäna pengar
Och alla ”Pertinybergar” som fanns kunde ta sej i brasan…

FAN vad det ändå är vidrigt med såna….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 162 gånger
Publicerad 2010-01-07 05:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO