Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sverigePUNKTnu



Sverigekassan.se
Den eller nåt ska alla småföreag
Med kassa försäljning tvingas in i
I småföretagens ”sverigePUNKTnu”

Maud står och snackar skit om att
De ska ”vara enkelt för företag”
Även för små
Men denna regering har bara satsat på de stora
Precis som endast rika löntagare
För mer pengar kvar
Sverigekassan.se kostar 11 700 per/år
EXTRA
HUR mycket lättare är det för småföretagen?

Hörde att pensionerna sänks med 350 kr
För de som redan har lite....

”dessa har man röstat på”
Kan nog många säga
Småföretagare med mer kostnader
Fattigpensionärer med liten pension




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-07 05:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO