Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Främmande livsformer

Jorden är hotad
Domedagsscenarion
Global uppvärmning
Kapitalismens grunder skakar
Det är globalisering
Det är vita jättar
Det är Lady Gaga
Det är mystiska ljus över Norge och främmande livsformer i New Yorks kloaker och främmande apskelett på havets botten och det är du

Nu är det du också och jorden som jag känner den är hotad




Fri vers av Piri Piri
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-07 10:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Piri Piri
Piri Piri