Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon fimpade mig på sin namnsdag

hon fimpade mig på sin namnsdag efter
att ha varit otillgänglig större delar av dagen
pang,
som en bomb,
och nu när natten gett sig av och morgonen
grytt och den fantastiska solen slagits på
vet jag inte hur jag ska bete mig

jag vill slå i någonting,
hårt,
jag vill svika någon som hon svek mig så
de kan lida med mig
jag vill låta tårarna välla fram men det
känns så ovärdigt
klockan tickar
solen gassar
jag vet någonstans att jag borde hålla näsan högt
jag är inte värd det här
men jag vill inte hitta någon annan,
vill varken leta eller veta

och jag känner mig lurad,
hånad,
bestulen,

jag tänker på hur osjälvisk jag har varit
och tänker att jag aldrig ska
vara det igen




Fri vers av Piri Piri
Läst 454 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-02 10:17



Bookmark and Share


  malin...
Lågmält ilsket. Snyggt. Du imponerar på mig...
2010-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Piri Piri
Piri Piri