Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hurra solen skiner idag

Äntligen skiner solen över våran by
kallt är det ännu men inte som det
har varit i dag stannade jag upp på
min dagliga promenad och passade
på att njuta av solen

Den värmer när man står lite i lä
så hurra för att solen skiner idag
och det gör mig väldigt glad så
hoppet finns även idag om varmare
tider är på gång åter i vår lilla by

Så snart vaknar även folket upp
igen i från sin vinter dvala ser att
folk börjar visa sig igen det är tecken
på ljusare tider i våran lilla by hurra
igen för att solen skiner idag




Fri vers av Ann-christin
Läst 353 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-07 12:11



Bookmark and Share


  Maria T
Solen värmed så skönt
så glittrar det så vackert
i snön
2010-01-31

  Mr Lindemann VIP
I ett in re universum
när delar av ens solsystem
en molnig dag
trots solen utanför
2010-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin