Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är en galge III



Vad är en galge





Utan en hängd




En ohängd alltså

Eller icke hängd



Eller onödig?

Var är värst en rest galge utan hängda eller

Hängda utan galge….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-07 12:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO