Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jakten på elskatten



Elen
Jakten på elskatten är så stor
Så samtidigt som man snackar sej tungvrängd
Om att rädda världen, minska utsläppen
Så belägger man vindenergin med
Straffskatt…

Detta i en borgelig regering
Äger kanske inte moderater
Nån vindkraft?
Ser man nån inkonsekvens
NÅN hallå SER NÅN av de
Portföljbärande mupparna
Nåt inkonsekvent i detta…

Hallllåååååå
Jakten på skatter verkar vara
Portföljmupparnas vargjakt…
”skattjakten pågår”

Men skattjakten påminner om jordgubbsodlaren i Älgered
Han betalade efter hur stora fötter folk hade
De med stora fötter fick mindre betalt
För de trampade ner mer….

Heeeeeejjjjjjjaaaaaaaaaaaaa
Så smart, minst lika smart som den nuvarande regeringen…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-07 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO