Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom tränger

 

bakom väggen gråten
den bittra aggressiva gråten
genom väggen som inte är
genom drömmen
erinrar om min skuld




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 206 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-07 16:14



Bookmark and Share


    Tea Alex
Åh. Jag vet inte vad jag ska skriva - men jag skriver åh!
2010-01-08

  Elaine.S VIP
"genom väggen som inte är"

ibland är den bärande , ibland bara där
utan nytta.
2010-01-07

  Berit Robin Lagerholm VIP
Fina rader om konfrontation mellan hjärta och hjärna
2010-01-07

  Larz Gustafsson VIP
Jag tycker att det känns jättejobbigt att ha en massa vrede inom sig och att inte veta hur man ska få utlopp för den.

Kommer även att tänka på Docent Döds låt "Vägg av tårar".
2010-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger