Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
OVRHT betyder "om-vänd-robin-hood-taktik" Bank och finans.... "världen"


De tar från de fattiga



Direkt efter att de s k ”ekonomerna”
Har slarvat bort 40 miljarder
Och ändå ”lyckats” få sina extra dusörer
I form av extralöner och bonusar

Så snor man helt enkelt av pensionärerna
Pengar
Man snor inte av de jävla typerna som ställt till allt
Man blir så förbannad så man vet inte vad man ska göra

Men jag hoppas nästan att man börjar skjuta nån av dom
Jag blir mer och mer övertygad
De kommer inte att hända nåt förrän det skjuts
Bankdirektörer och fondförvaltarna…

För de har inget samvete
Inte nåt samvete alls
Totalt utan heder ”tar de emot”
Och den ena säger till den andra

”Du får bonus där så får jag bonus här”
En bonusladdning i form av en hagelsvärm
Är vad de förtjänar
I ashlet kanske den skulle passa bäst
Så de inte kan sitta på länge…

Så de måste gå ut och förtjäna
Sitt uppehälle…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 138 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-08 01:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO