Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Styvmorsviol



Styvmorsviol
Mor sitter på 2 ”foderblad”
Inte en stol
Utan 2 stolar
döttrarna på ett varsitt blad
styvdöttrarna får dela på ett…
dela på em stol…

Nu kanske det är andra liknelser som stämmer bättre
Direktörsblomma kanske
Eller politiker blomma
”Världen är full av violer”
Alldeles för många tydligen
Styvmorsvioler




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-08 07:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO