Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vacker lek

du är nu lycka
som sipprar
genom mig

rinner sina
egna fina vägar
och bygger små
slott fyllda av
allt som är vackert

söta leenden är
fastklistrade i min
hud

rosa och glittrande
skiner jag och
hela världen blir
förundrad över
all den glädje
jag har inom mig

aldrig har ni sett
att jag också kan vara
sådär sprudlande
vacker och överflödig

jag fnittrar till när ni
ser mig i ögonen
och ler

på riktigt.




Fri vers av Matilda Linnéa Tinér
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-08 14:28



Bookmark and Share


  aol
underbart berörande skrift
2010-02-01

  aol
underbart berörande skrift
2010-02-01

  blaite
Fin..
2010-01-14

  Carl Thomas
Väldigt glad o rofylld o lekande, man får en känsla av tihifniss!
2010-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Matilda Linnéa Tinér
Matilda Linnéa Tinér