Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du!

Låt livets varma vindar
bära dig fram
Livets alla orosmoln
sväva förbi
Du kan likt den ståndaktige soldaten
fortfarande stå upp
om du själv är värmen
som gör att vindarna rör sig
All kyla som kommer
låt den svepa förbi
Bli till lätta snöflingor
som smälter av din värme
Du är den värmande härden
som sprider goda tankar
som ringar på vattnet

Du lagrar det goda
likt en ekorre
som gömmer nötter i barken
För att sen kunna återvända
och hämta när det behövs
Ett lager som aldrig får sina
där du ständigt fyller på
för att orka stå kvar på ett ben
genom forsar och skrämmande händelser
LEV!




Fri vers av Dito VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-08 16:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra!
2010-01-08

  Carl Thomas
Tack, en väckarklocka ringde precis!
2010-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP