Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
läskigt om evolutionspsykologi


honte

och den
största skammen
av dem alla är

att inte vara älskad

vi hålls
bara ihop
till en mänsklighet

genom att inte älska alla

Den asociala
delen i mänskligt
beteende

genom att inte älska alla

synes vara
oundgängligt
för vårt fortbestånd


genom att inte älska alla
är vi människor
färdiga?







Fri vers av Bengt VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-08 16:59



Bookmark and Share


  Dito VIP
eller otroligt rädda att inte bli älskade själva
2010-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP