Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min nya blåsa

om du gett mig nål och tråd
måste du ge mig ett tyg
ett tyg med bra kvalite
och som tål lite
sen måste jag ha
ett mönster att sy efter
som passar mig
med en besskrivning jag förstår
jag kan också behöva lite stöd och hjälp
när jag kommer till de svåra partierna
kanske till och med expertis
men för jag ska trivas i mitt nya plagg
måste jag prova ut det
så det passar mig perfekt
och det gäller att ha bra saxar
och tillräckligt med nålar
och andra bra verktyg
för att få ett bra resultat
mitt tålamod och andras
kommer att prövas på vägen
till ett helt nytt plagg
som jag ska bära
nu när jag har hittat rätt verktyg
nu kan jag lämna tillbaka
den illa sittande ytliga festblåsan
som de som bara ville det skulle
se bra ut i deras ögon
gav mig
slit den med hälsan




Fri vers av Dito VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-08 18:01



Bookmark and Share


  Carl Thomas
Oh lala, din blåsa är kr'sen av sej...bra att ha sax då :)
2010-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP