Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tanken

fram och tillbaka
över och under
du slavar
under tanken

på solnedgång
varma klippor

havets salt i blondt hår

blekt är ansiktet även
idag

fortsätter så rakt fram,
genom storm
som om du vore utan
förmåga att känna

allt sedan den dagen

den tanken
den känslan




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-08 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon